Amerykański obiad przy stołach z piwoniami

0
Obiad z piwoniami

Homer na Alasce było kolejnym przystankiem American Grown Field. Tym razem goście jedli amerykański obiad przy stolikach udekorowanych piwoniami.

Sceneria, stworzona przez Christi Lopez z Bergerons Flowers and Events, zawierała girlandę ponad 2000 piwonii w odcieniach różu i bieli, w połączeniu z paprociami od farmera Betty Joslyn.

Przez cały wieczór 175 gości zbierali się przy okrągłym kwiatowym „stanowisku do selfie”, aby uchwycić piękno rodzimych, czerwonych piwonii Felix Supreme.

Na posiłek przygotowany przez szefową kuchni Susie Von Willer Linford z Alaska Coastal Catering, składały się dzikie pazury kraba, warzywa z fetą i lokalnymi jagodami, łosoś z rzeki Alaskan, kuskus z gorgonzolą, marchew pieczony w tymianku i maśle oraz deser, zawierający dwa rodzaje trufli i ekologicznych jagód.

Obiad z piwoniami
Obiad z piwoniami

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here