Zasiedli pod tulipanowymi żyrandolami

0

Vase Dinner Tour to seria kameralnych spotkań, gdzie serwowane jest lokalne jedzenie, piwo i wino przez farmę kwiatową. Tym razem goście zasiedli pod tulipanowymi żyrandolami.

Każda kolacja odbywa się w zapierającym dech w piersiach miejscu. W amerykańskim King George, w farmie Bloomia USA, goście jadali pod baldachimem z 36 kolorowych blokowanych żyrandoli tulipanowych, przy stołach z wazami przepełnionymi tulipanami, które odzwierciedlały kolory kwitnące nad głową. W tym przypadku mówimy o tysiącach tulipanów!

Pomysłowa koncepcja została stworzona przez projektanta kwiatów Kelly Shore z Petals by the Shore. – Jej wizja projektowa i pasja dla naszych amerykańskich rodzin hodowli kwiatów była na pierwszym miejscu. Ona jest prawdziwym mistrzem – mówią przedstawiciele imprezy.

Jeden z gości opisał swoje doświadczenia w Bloomia, mówiąc: – Impreza była niesamowicie edukacyjna, wzmacniająca i inspirująca. Nie tylko podobała mi się wycieczka, dobre jedzenie, koktajl, ale także spotkałem się z osobami o podobnych poglądach, których teraz nazywam przyjaciółmi.

Posiłek był tak samo zachwycający i kolorowo skoordynowany, jak kwiaty. Goście jedli przystawki, w tym pieczoną młodą marchewkę, złote buraki zawinięte wokół zapałek z marchwi i mus z koziego sera oraz szyszki wontonowe z kurczakiem cytrynowym. Znalazła się również sałatka kalafiorowa z opalowym winegretem i sałatka z pieczonego buraka. Daniem głównym była polędwica wołowa z grilla, z prażonym jęczmieniem, przygotowanym w stylu risotto. Na deser goście delektowali się truskawkowym couronne z mlecznym śniegiem i kremem z bazylii. Wszystko to zostało połączone z winem i koktajlami o tematyce kwiatowej.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here